четвер, 11 травня 2017 р.

Ботанічний Блог святкує 10 000 переглядів!

Шановні та дорогі читачі!

Маю вибачитися перед Вами за таку тривалу (понад місяць!) затримку у публікації повідомлень блогу, причиною якої є як тривалі вихідні та святкові дні, так і мій достатньо напружений робочий графік у будні дні. Останній охоплював не тільки й не стільки наукову, скільки організаційну роботу, пов'язану, наприклад, з проведенням XIV з'їзду Українського ботанічного товариства, секретарем якого я став тепер уже не на тимчасовій, а на постійній основі.

Переконую Вас, що незважаючи на усі труднощі та затримки, Ботанічний Блог дещо згодом відновить свою активну роботу, оскільки Ваш покірний слуга ще має низку цікавих і оригінальних ідей (у тому числі потенційно нових рубрик) та чимало сканів ботанічних публікацій, готових для оприлюднення.

Разом з тим, дуже приємно, що чимало з Вас регулярно відвідують цей блог, натрапляючи на нього у пошукових системах або заходячи на нього напряму із закладки Вашого браузера. Буквально сьогодні з'ясувалося, що Ботанічний Блог трохи більше, ніж за рік свого існування, досяг відмітки у десять тисяч переглядів! У зв'язку з цим пропоную Вам дещо зазирнути "за куліси" проекту та ознайомитися з короткою статистикою блогу, доступною мені як його авторові.

1 коментар: